Vedeževanje – Kontaktne številke

Kontaktne številke usposobljenih, preverjenih in kvalitetnih vedeževalk ter jasnovidk

Vedeževalka Mojca

Razumeti resnico in prihodnost še preden se ta zgodi. To je princip, s katerim sem pomagala že mnogim. Ta način delovanja in razumevanja vam bo omogočil, da boste v življenju doživeli več. To pa je pravzaprav tisto, kar si vsi želite in s tem ni nič narobe.

Vabim vas, da me pokličete na telefon

vedeževalke vas pričakujejo

Strošek klica na vedeževanje in svetovanje na številko 0906639 iz omrežja Telekom, Mobitel, Debitel, Amis in Izimobil je 1,69 EUR/min, iz omrežja Simobil 2,4336 EUR/min, iz omrežja Telemach 2,4184 EUR/min, iz omrežja Tušmobil 2,19 EUR/min.

crta-prihodnosti

Jasnovidka Vesna

Atlantidske karte, ki jih uporabljam za svetovanje, vedeževanje, prerokovanje iz kart in pomoč pri odločitvah, so narisane slike vaše usode. Četudi je resnica zastrta s tančico skrivnosti, se zaupajte moji pravilni interpretaciji, saj lahko preko njih sporočim marsikatero do sedaj vam zamolčano skrivnost.

+ svetovanje in vedeževanje za ljubezen, partnerski odnos, družinske odnose

+ vpogled v prihodnost na področju SLUŽBE, denarnih zadev, dediščine

+ prerokovanje iz kart za področje zdravja, osebne sreče in prijateljstva

vedeževalka Vesna je dosegljiva na 0906679

Strošek klica na številko 0906679 iz omrežja Telekom in Mobitel je 1,99 EUR/min, iz omrežja Simobil 2,8656 EUR/min, iz omrežja Telemach 2,3283 EUR/min, iz omrežja Tušmobil 2,59 EUR/min, iz omrežja Debitel, Amis in Izimobil 1,99 EUR/min.

crta-prihodnosti

Astrologinja, svetovalka, vedeževalka Zvezdana

Pokličite me in mi zastavite vsa tista vprašanja, na katera enostavno ne najdete odgovora. Verjamem, da jih imate kar nekaj.

Dobro je vedeti, da vedno obstaja rešitev!!! Vedno obstaja pot rešitve, ki pa je vam mnogokrat prikrita. Med telefonskim pogovorom z vami vam bom pomagala poiskati prave odgovore, pravo pot iz vaši težav.

Lahko se mi zaupate kot pravi prijateljici. Povrh vsega pa boste dobili odgovore na vprašanja, ki vas tarejo in vam ne pustijo spati.

Z astrologijo in jasnovidim vpogledom do odgovorov

Strošek klica na številko 090142407 iz omrežja Telekom in Mobitel je 1,04 EUR/min, iz omrežja Simobil 1,50221 EUR/min, iz omrežja Telemach 1,4928 EUR/min, iz omrežja Tušmobil 1,40 EUR/min, iz omrežja Debitel, Amis in Izimobil 1,04 EUR/min.


Ponudnik vseh omenjenih linij je podjetje Gevion d.o.o.