Tukaj so odgovori na interaktivno igro, ki je spraševala o temu kaj vas čaka v prihodnje na službenem področju.

Seveda so to splošne napovedi. Če želite kaj več, me lahko kontaktirate. Za vedeževanje me lahko pokličete ali pa za prerokovanje pošljete sms

Izbira A
Pred vami je čas, ko boste morali delati z glavo in ne z mišicami. Veliko boste morali razmišljati, tudi kaj lobirati ali se komu na nek način prilizovati. Ugotovili boste namreč, da imate konkurenco in da vaši nadrejeni gledajo tako k vam kot k nekomu drugemu in sploh ni nujno, da boste vi bioljši. Zato se podvizajte, naredite kaj posebnega, vzbudite pozornost in zmagajte.
Izbira B
Veliko dela boste imeli in to vam bo pravzaprav zelo zelo všeč. Delo vas bo delalo vitalne, izpolnjevalo vas bo in vam ponudilo veliko možnosti tudi za napredovanje. Vi boste ugotovili, da imate okoli sebe ljudi, ki vas podpirajo, imajo radi in da je le malo takih, ki bi vas najraje utopili v žlici vode. V sebi boste nosili pozitivno energijo in ta vas bo ščitila pred vsem slabim. Delujte iz srca in vse bo ok.
Izbira C
Pred vami je težavno obdobje, ki vas bo obremenjevalo, ki vam bo dalo misliti in ki vas bo tiščalo k tlem. Lahko bi se temu reklo, da vas bo nekaj dohitelo. nekaj za kar ste vedeli, da vas tako ali tako bo ujelo in čemur se tako ali tako ne bi mogli izogniti. Zato vam povem: sklonite glavo in pojdite skozi nevihto. Ja, boste mokri, pa vendar vas po zaključeni nevihti čaka sončno vreme.
Izbira D
Vi ste naredili že veliko, zato vas v prihodnje čaka v glavnem mir, napredek, veselje, kavice, klepeti o tem in onem. V rihodnjem obdobju boste z lahkoto iz rokava stresali rešitve in marsikdo vam bo za to hvaležen. Boste opaženi in boste pohvaljeni ali pa vam bo kdo dolžan neko uslugo. Prihodnost bo za vas tako lahkotna, prijetna, polna lepih stvari in dogodkov.