Izbira A

Vam bo vse, česar se boste lotili, šlo zelo dobro od rok. Vaš uspeh bo tisti, ki vam bo dajal potrditve, da ste sposobni, da obladate, da vam gre. Ključ vaše dobre volje ion uspeha bo v ljudeh, s katerimi se družite in ki vam dajejo podporo. Zato pogumno, napredujte, delujte in ne pozabite, da je uživanje po tej poti pravzaprav pomembnejše od rezultata. Vi ste na tem svetu zato, da uspete in s tem drugim v življenje prinesete ljubezen, srečo in veselje.

Izbira B

Vedite, da ste na pravi poti. Vedite, da ste na poti, ki vas pelje v srečo, v lepše dni. Če iščete vrelec mladosti, ga boste tudi našli. In čeprav bodo pristona neka mala nihanja, bo to samo zato, ker boste iskali res tisto najbolj optimalno pozicijo za vas. Vaše zavedanje se bo dvignilo in na marsikaj boste začeli gledati z drugačnimi očmi. Takrat boste začeli tudi na vaša dejanja v preteklosti gledati drugače. In to vas bo samo še bolj podkurilo, da si boste priznali, da imate dobro življenje.

Izbira C

Vi ste ljudje, ki si vzamete tisto kar potrebujete. In če do sedaj tega niste naredili, boste v kratkem okusili to moč, ko vam nihče nič ne more, ker imate prav in ker boste imeli tako karizmo, ki je marsikdo nima. Z vašim razmišljanjem boste dosegli veliko, saj boste prej ali slej vse to razmišljanje prelili tudi v prakso. Velja pa opozoriti, da če ste v zvezi, bo ta zveza ogrožena. Zakaj se sprašujete? Ker vam bodo na pot prišli novi ljudje, ki bodo opazili vašo moč in bodo želeli biti del tega. In kaj boste naredili vi? Zdaj imate čas to razmisliti, ko se še ni zgodilo. Potem bo pa prepozno za razmišljanje.