Prerokovanje tebi v pomoč

Dobro je, da veš, da nisi vedno ti kriva za tvoje neuspehe. Mnogokrat si le žrtev trenutne situacije ali interesov ljudi, ki te ne marajo ali jim ni mar zate.

Zato me pokliči, zaupaj mi svoje težave in vse ti bom povedala, pomagala ti bom.

Pogledala bom kaj te še čaka v prihodnosti, katerim oviram se ne boš mogla izogniti in kje se splača potruditi, da se ti bodo stvari obrnile na bolje in speljale v pravo smer.

Že več kot 25 let se ukvarjam s preučevanjem tarot kart in ezoteriko. Zato, ko odpiram prihodnost zate, se pred mano odpira tvoja življenska zgodba. Z vsako karto, ki jo odprem, se tvoja življenjska zgodba razvija in odpira. Čustva, napetosti, ljubezen in sovraštvo…..vse se vidi in občuti v kartah, nihalu, stekleni krogli in v ostalijh pripomočkih, ki jih uporabljam.
.
Vedeževanje, prerokovanje, moj vpogled v tvojo prihodnost zajema vsa področja življenja: LJUBEZEN, DENAR, POSEL, SLUŽBA, ŠTUDIJ, VARANJA, DEDIŠČINA, SODNI POSTOPKI, KARIERA, SEKS, DRUŽINSKI ODNOSI, ……;
Vprašaš me lahko karkoli.

Natanančen vpogled v tarot karte mi pokaže tvojo pomembno življensko sled – tvojo zlato nit, ki mi kaže pot skozi tvoje življenje.


Zelo zelo sem bila zadovoljna s tvojimi odgovori. Končno sem dobila službo kot si rekla, da bo. Joj kako sem bila živčna. Hvala ti za vse.

Erika

Doživela sem transformacijo takoj zatem, ko sem se pogovorila s tabo. Res pridejo trenutki, ko človek enostavno ne vidi kaj se mu dogaja. Zdaj vem in tebi gre zahvala.

Majda

Sploh nisem vedela, da me partner vara. Živela sem v iluziji. Zdaj pa ne več. Povedala si mi za varanje, obenem napovedala novega. Pa ne morem verjet, da se je speljalo točno tako kot si mi povedala. Odlično. Še te bom spraševala.

Elizabeta

Zakaj je sms vedeževanje tako priročno se sprašuješ?
.
SMS vedeževanje in svetovanje je najbolj intimna obilka vedeževanja. Tvoj osebni telefon vzameš v roko in sredi družbe ali točno sredi problema, ki ga imaš, napišeš sms, ga pošlješ in vprašaš kaj je na stvari. Zatem dobiš odgovor, ki ga pravzaprav vidiš le ti na tvojem telefonu.
.
Tako dejansko nihče ne ve, da si v stiku z tvojo vedeževalko in svetovalko. In ja, tako si pravzaprav v prednosti pred drugimi, ker že veš kam vse skupaj pelje, drugi pa tega ne vedo.

Kolikrat se ti zgodi, da se v določenem trenutku znajdeš v situaciji, ko enostavno ne veš kako naprej? Kolikokrat si si zaželela, da bi se točno takrat lahko obrnila na nekoga, ki te razume? Zdaj lahko. Tukaj sem zate. Lahko mi tudi pošlješ sms.


Cena poslanega vprašanja na ključno bedeo IVANA na 3336 se obračuna po ceniku vašega operaterja. Cena vsakega prejetega sms-a (naš odgovor) je 2,49 EUR z DDV. Ponudnik vsebin je Gevion d.o.o., ponudnik sms storitev pa je Simpatel d.o.o. Splošni pogoji so objavljeni na filipid.si /// Strošek klica na številko 09066220 iz Telekom omrežja je 1,99 EUR/min, iz omrežja Simobil 2,8656 EUR/min, iz omrežja Telemach 2,3283 EUR/min, iz omrežja Tušmobil 2,59 EUR/min, iz omrežja Debitel, Amis in Izimobil 1,99 EUR/min. Ponudnik storitve 090 je Gevion d.o.o.