Napoved prihodnosti tebi v pomoč

Dobro je, da veš, da nisi vedno ti kriva za tvoje neuspehe. Mnogokrat si le žrtev trenutne situacije ali interesov ljudi, ki te ne marajo ali jim ni mar zate.

Zato mi napiši sms, zaupaj mi svoje težave in vse ti bom povedala, pomagala ti bom.

Pogledala bom kaj te še čaka v prihodnosti, katerim oviram se ne boš mogla izogniti in kje se splača potruditi, da se ti bodo stvari obrnile na bolje in speljale v pravo smer.

Že več kot 25 let se ukvarjam s preučevanjem astrologije. Zato, ko gledam v natalno karto, se pred mano odpira tvoja življenska zgodba. Z vsakim nadaljnim raziskovanjem natalne karte se tvoja življenjska zgodba razvija in odpira. Čustva, napetosti, ljubezen in sovraštvo…..vse se vidi in občuti v natalni karti.
.
Vedeževanje, prerokovanje iz tarot kart ali moj vpogled v prihodnost zajema vsa področja življenja: LJUBEZEN, DOBRO POČUTJE, DENAR, POSEL, SLUŽBA, ŠTUDIJ, VARANJA, DEDIŠČINA, SODNI POSTOPKI, KARIERA, SEKS, DRUŽINSKI ODNOSI, ……;
Vprašaš me lahko karkoli.

Natanančen vpogled v tvojo natalno karto mi pokaže tvojo pomembno življensko sled – tvojo zlato nit, ki mi kaže pot skozi tvoje življenje.


Zelo zelo sem bila zadovoljna s tvojimi odgovori. Končno sem dobila službo kot si rekla, da bo. Joj kako sem bila živčna. Hvala ti za vse.

Erika

Doživela sem transformacijo takoj zatem, ko sem se pogovorila s tabo. Res pridejo trenutki, ko človek enostavno ne vidi kaj se mu dogaja. Zdaj vem in tebi gre zahvala.

Majda

Sploh nisem vedela, da me partner vara. Živela sem v iluziji. Zdaj pa ne več. Povedala si mi za varanje, obenem napovedala novega. Pa ne morem verjet, da se je speljalo točno tako kot si mi povedala. Odlično. Še te bom spraševala.

Elizabeta

Zakaj je sms napovedovanje prihodnosti tako priročno se sprašuješ?
.
SMS napovedovanje prihodnosti je najbolj intimna obilka svetovanja. Tvoj osebni telefon vzameš v roko in sredi družbe ali točno sredi problema, ki ga imaš, napišeš sms, ga pošlješ in vprašaš kaj je na stvari. Zatem dobiš odgovor, ki ga pravzaprav vidiš le ti na tvojem telefonu.
.
Tako dejansko nihče ne ve, da si v stiku z tvojo astrologinjo in svetovalko. In ja, tako si pravzaprav v prednosti pred drugimi, ker že veš kam vse skupaj pelje, drugi pa tega ne vedo.

Kolikrat se ti zgodi, da se v določenem trenutku znajdeš v situaciji, ko enostavno ne veš kako naprej? Kolikokrat si si zaželela, da bi se točno takrat lahko obrnila na nekoga, ki te razume? Zdaj lahko. Tukaj sem zate. Lahko me tudi pokličeš.


Cena poslanega vprašanja na ključno bedeo ASTRO na 3040 se obračuna po ceniku vašega operaterja. Cena vsakega prejetega sms-a (naš odgovor) je 2,49 EUR z DDV. Ponudnik vsebin je Gevion d.o.o., ponudnik sms storitev pa je Simpatel d.o.o. Splošni pogoji so objavljeni na filipid.si /// Strošek klica na številko 0906639 iz Telekom omrežja je 1,99 EUR/min, iz omrežja Simobil 2,8656 EUR/min, iz omrežja Telemach 2,3283 EUR/min, iz omrežja Tušmobil 2,59 EUR/min, iz omrežja Debitel, Amis in Izimobil 1,99 EUR/min. Ponudnik storitve 090 na spletni strani je Gevion d.o.o.