Izbira 1

Vaše angelsko sporočilo se glasi:“Ljubljeno angelsko bitje. Vi ste s preteklostjo razčistili. Zato vam gredo vse čestitke. Zdaj ste zmagali. Čas je, da se srečate z novimi, svežimi možnostmi in idejami ter doživetji. Zato vas angeli spodbujajo, da sprejmite vse novo v svoje življenje. Angeli vedo, da se lahko soočate s strahovi pred novim dogajanjem v svojem življenju, zato vas obdajajo z ljubečimi energijami. Ljubeče in hvaležno zaprite oči, sprejmite te ljubeče energije, začutite jih, vidite te čudovite svetlobne energije, kako krožijo okoli vas in polnijo vaše telo. In, uživajte v svojih novih začetkih. Hvaležno se predajte in prepustite.

Izbira 2

Vaše angelsko sporočilo se glasi:“Ljubljeno angelsko bitje. Ali veste kaj je vaš življenski namen? Kakšen je smisel vašega življenja? To je služiti na način, ki bo vam in tudi drugim prinesel veliko radosti. Na kakšen način, to vam bo povedalo vaše srce. In vedite, ni se vam potrebno naprezati, da bi odkrili svoj življenjski namen. In nikar se ne ukvarjajte z mislimi kako in na kakšen način. Z ljubeznijo in hvaležnostjo sledite svoji poti iskrenih namenov in pristnih želja. Povežite se z Angeli in bitji svetlobe in luči in jih prosite za vodstvo in podporo. To kar vam je namenjeno se bo zgodilo, le skrbi predajte nebeškemu vodstvu.

Izbira 3

Sporočilo angelov, ki vam je namenjeno se glasi:“Razprite roke, ljubljeno angelsko bitje in se predajte veselju in radosti ob vsem kar vas obdaja. Vi ste tako čudovito in ljubeče bitje. In prav je, da se tega zavedate. Ko pomagate drugim, ko nesebično delite svojo ljubezen in podporo drugim, s tem najbolj pomagate sebi. Takrat ko se razdajate za druge, takrat ste vi sami najbolj srečni. Pa vseeno je dobro, da malo popazite in pomislite tudi na sebe in na svoje potrebe. Angeli so v vsakem trenutku z vami in vas spremljajo. Blagoslavjajo vsako vaše srčno dejanje. A želijo si, da bi znali bolj poskrbeti tudi za sebe. Zato, ljubite tudi sebe.