Izbira 1

Za vas, ki ste izbrali številko 1, vam povem, da meditacija niti ni nekaj nujnega ali obveznega ampak nekaj, kar se bi delalo poleg drugih stvari, tako da bi lahko z meditacijo pravzaprav zaokrožili vaše delovanje v alternativnih vodah. Meditacija vam torej lahko prinese umirjenost, splošno dobrobit, razmišljanje okoli drugih zadev. In za vas ne kaže meditacije, kjer bi morali eno ali dve uri na dan sedeti na miru ampak se lahko greste hodečo meditacijo. Kaj je za vas pravzaprav prava meditacija? To, ko v neko stvar padete in vam gredo ure kot da bi bile minute. lahko popravljate avto in noter padete, lahko kvačkate, lahko zatopljeno poslušate glasbo. To je prava meditacija za vas.

Izbira 2

Meditacija bi v vaše življenje prinesla mir, jasnost, odločenost in moč. če že meditirate, potem super. Če pa še ne meditirate, potem poizkusite. Takoj boste videli, da se vam bodo v meditaciji ponudile rešitve, ki jih morda čakate že dlje časa. Vam bi torej meditacija prinesla praktične rešitve, uvide, ki vam bi prav prišli v vsakodnevnem življenju. Da o temu, da bi pričli do miru v duši, niti ne govorim.

Izbira 3

Vam meditacija ne sede dobro. Morda ste že poizkusili, pa ni šlo. Morda že meditirate in vas neprestano nekaj moti. Pa veste zakaj je tako? Ker vam meditacija je namenjena, a je problem v temu, da se vam v življenju preveč dogaja, da bi lahko sploh se šli meditacijo. Dejansko je pri vas situacija sledeča: prvo morate reševati težave na realnem nivoju, da bi se lahko kakorkoli šli kaj drugega. prvo morate torej izgraditi hišo v realnem svetu, da bi lahko delali notranje omete in opremili hišo s pomočjo meditacije. To je tako poenostavljeno povedano. Upam, da razumete.