Izbira 1

Praznike boste preživeli zelo lepo in prijetno. Veliko vaše energije boste posvetili razmišljanju o preteklosti in o temu kako vam je bilo včasih lepo. Pa vendar vedite, da bodo tudi ti prazniki za vas dobro in zato se usmerite na uživanje v sedanjosti, v trenutke sreče teh praznikov. Kajti čez deset let boste ponovno gledali nazaj ter ugotavljali kako vam je bilo lepo pred desetimi leti, torej sedaj. Uživajte v trenutku, uživajte v sedanjosti. To bo ključnega pomena za vas.

Izbira 2

Ti prazniki se vam bodo malo vlekli. Vlekli zato, ker si boste zadali preveč zakomplicirane zadeve za početi, preveč zakomplicirane zaeve za premlevati. In to vam bo tako jemalo energijo, po drugi strani pa jemalo željo po delovanju. Razmislite pa o temu, da bi se malo prepustili, da bi vas malo odneslo, da ne bi tako resno razmišljali o dogajanju okoli sebe. Vi ste uspešni, vedno boste uspešni. A ni vam treba imeti vsega pod kontrolo. Zato se dajte malo spustiti iz ketne in si privoščiti praznike tako kot je treba.

Izbira 3

Tako praznovanje božiča kot tudi praznovanje novega leta bo za vas obdobje, ko boste tuhtali kako naprej in uhtali kaj ste naredili in kaj ne, kaj je ostalo nedokončano in kaj ne. Dejansko boste začeli razmišljati o temu, da bi spremenili smer, pot, ideje in delovanje. Zakaj tako? Ker boste začutili, da bi lahko leto 2018 za vas bilo čudovito, perfektno, super, specialno. Zato kar pogumno v akcijo. Ne bo vam žal. Ampak najprej praznujte eno, potem drugo, potem morda še tretje, torej počakajte do 6 januarja. Do takrat si zapisujte ideje in načrte, po novem letu pa boste šli v akcijo. Čakajo vas presenečenja.