letni horoskop rakLetni horoskop Rak SPLOŠNO

Prvi mesec novega leta bo zelo vzpodbuden. Vaše energije bodo umirjene in urejene. Čutili boste spokojnost in vse kar so bo dogajalo okoli vas, boste občutili kot nekaj dobrega in sprejemljivega. Več pozornosti boste namenili sebi in svojemu fizičnemu počutju. V februarju se boste počutili odrinjeni, vendar bo vaše razumevanje, da vas ljudje ne sprejemajo, zgrešeno. Vi boste tisti, ki si boste ustvarili mogočna železna vrata, ki vas bodo ločevala od drugih. Le vi lahko odprete to oviro in se spet zbližate z ljudmi. V marcu se boste počutili odlično, saj bi lahko rešili nek problem, ki vas je dolgo obremenjeval. V aprilu boste izrazili svojo ustvarjalnost in če boste spet razkrili svoje ustvarjalne talente, boste lahko tudi od tega nekaj iztržili. V maju in aprilu vas čaka zelo težavno obdobje, ko boste pogosto v stresu in se boste umaknili v svojo samoto. Premišljevali boste o svoji grenki usodi in vendarle se boste ob teh solzah tudi nekaj naučili. Spoznali boste, da se morate ločiti od oseb ali stvari, ki so se zgodile v preteklosti, drugače boste vedno znova doživljali iste lekcije. Tudi v juliju boste pogosto slabe volje in boste krivdo za svoje težave iskali pri drugih. V septembru boste dokončno dali slovo tistemu, kar vas je v preteklosti obremenjevalo. Čutili boste olajšanje. Tudi v jesenskem času boste še vedno razmišljali o teh dogodkih, vendar boste spoznali, da je skrajni čas ko odložite težki paket preteklosti in ohranite le pozitivne spomine. Vaše razpoloženje v novembru bo zelo spremenljivo. V počasnem tempu pa boste preživljali tudi zadnje decembrske dni. Ni videti, da bi se znali pretirano veseliti prihoda naslednjega novega leta.

vedeževanje Ivana

Letni horoskop Rak POSEL IN DENAR

Na poslovnem in finančnem področju se boste v prvem mesecu novega leta počutili kot bogatin na leteči preprogi, ki uživa v razkošnem pogledu okrog sebe. Nič, kar je zemeljskega, se ga ne dotakne in prepričan je, da bo to obilje vedno trajalo. Tudi v mesecu februarju se bo dogajalo pozitivno ravnovesje. Lahko bi se veselili tudi nekega uspeha v mesecu marcu, vendar boste previdno in modro varčevali. V aprilu se boste znašli v brezizhodni situaciji, ko bo zmanjkalo dela ali denarja. Kljub vsem težavam, boste imeli čas, da razmislite, kako bi se rešili iz težav. Videti je, da boste ves mesec maj zelo disciplinirani in tudi zahtevni do drugih. Na preizkušnji bo vaše zaupanje, zato se pazite, da še posebej v mesecu juniju ne bi komu preveč zaupali, ker bi kruto padli na realna tla. Stvari se bodo uredile v vašem sončnem znamenju-mesecu juliju. Lahko boste zaključi nek posel ali uravnovesili vaše finančno stanje. V avgustu boste zelo ambiciozni, delavni in ob tem boste imeli veliko energije. Zelo pozitivno obdobje prihaja v mesecu septembru. V mesecu oktobru boste zelo uspešno sodelovali tako na poslovnem kot na denarnem področju. Izkoristite to obdobje za nove korake. Neko breme vas bo zelo motilo v novembru. Nikar se ne pustite ravnati po nasvetih osebe, ki misli, da je pametnejša od vas, prav v decembru pa morate biti previdni, da se ne boste ušteli v svojih pričakovanjih in utvarah.

vedeževanje Ivana

Letni horoskop Rak POČUTJE IN ZDRAVJE

V začetku leta boste še vedno z eno nogo, s svojimi mislimi in dejanji razmišljali o preteklosti, preteklem letu in boste z nelagodjem razmišljali o pričakovanjih v novem letu. Pozabite, kar je bilo slabega in ohranite lepe spomine in izkušnje, ki vas bodo bogatile v bližnji prihodnosti. V mesecu februarju boste spet bolj lahkotni in optimistični, čeprav se bo vaše razpoloženje pogosto spreminjalo iz ene skrajnosti v drugo. V mesecu marcu vas čaka neka odločitev. Nikakor se ne boste mogli odločiti. Morda je to povezano z vašim zdravjem ali počutjem. Dlje ko boste odlašali, slabše bo za vas. Zelo naporen mesec april vas bo zelo obremenjeval. Pogosto se boste prepirali ali svoje notranje stiske bojevali v sebi. Zaradi tega boste nedostopni v svojem jeklenem bojevniškem oklepu. Enkrat boste pač morali zlesti iz te ujetosti. V maju se boste bolj umirili in lahko se boste naučili nove tehnike sproščanja ali samozdravljenja. V juniju boste doživeli čustveni pretres, ki pa bo za vas zelo koristen. Spoznali boste, da ste s seboj nosili čustveno prtljago, ki vas je samo izčrpala in tako boste na koncu čutili veliko olajšanje. Vaš sončni mesec julij bo pretežno v znamenju ljubezni. Če imate partnerja, se bo vajina veza poglobila, drugače pa boste svojo ljubezen namenili ljudem okrog sebe. V avgustu boste imeli višek energije in postali boste samozavestni. Zato se vam bo zdelo, da vas hočejo drugi dresirati nekako tako, kot bi leva zvezali z ovcami in bi pričakovali, da bo postal podoben ovcam. Zelo nervozni boste v septembru, ta stres pa bo deloval tudi pozitivno, ker vam bo dajal potrebno energijo. V oktobru boste začutili veliko ustvarjalno moč v sebi. Postali boste odločni in samozavestni. Lahko se zgodi, da se kakšno razmerje ali odnos močno poslabša ali se boste celo uprli in odšli po svoje. Ves december boste veliko premišljevali o izkušnjah preteklosti in o tem, kako bi morali zastaviti nove korake. Pogosto boste zmedeni, zaspani ali utrujeni. Tako se bo pač končalo vaše naslednje leto. Šibka točka: noge, še posebej kolena in pazite, da čim več hodite.

“Sedaj, ko ste prebrali letni horoskop Devica 2013, vas vabim, da pokličete na eno izmed 090 številk, ki se nahajajo na spletni strani moj-horoskop.si. Oglasile se bodo vedeževalke in vedeževalci z dolgoletnimi izkušnjami, ki lahko odgovorijo na vsako vaše vprašanje v zvezi z prihodnostjo.”

Letni horoskop Rak

Mesečni horoskop Rak